artdistrict

Inloggen
Yoesoef Olla

Toont alle 4 resultaten

Same All Story

Beschikbaar

70 x 90 cm
€ 25,50 p/month
Van € 750,- voor € 450,-

Red Nose

Beschikbaar

70 x 90 cm
€ 25,50 p/month
Van € 750,- voor € 450,-

Biografie

Olla, zoals hij door zijn vrienden wordt genoemd, begon al op jonge leeftijd met tekenen en schilderen. Van oorsprong komt Olla uit Jakarta, waar hij een interesse kreeg voor muziek tot hij in zijn tienerjaren in aanraking kwam met de visuele wereld van de grafitti. Toen Olla in 1999 verhuisde naar Bali begon hij met het maken van fluro-fantasy kunst en airbrushen van grote oppervlakte. Na een jaar begon hij op canvas te werken met Affandi, Basquiat en Cobra als zijn sterkste invloeden. Olla’s werk kent een soortgelijke  opstandigheid en rebelsheid, die hij in zijn eigen woorden van symbolen en beelden uit.

Zijn kunstwerken confronteren het publiek met mondiale vragen en dillema’s.Hij vertaalt zijn voortdurende, persoonlijke ervaringen in een rijke, moderne symboliek, die de grenzen van de taal overschrijden, rechtstreeks op het doek. Dit levert krachtige boodschappen op in zijn Basquiat-achtige werk.

nl_NLDutch
×

Powered by WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?

Nieuwsbrief inschrijving

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste kunstwerken en exposities?

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

artdistrict will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.