artdistrict

Inloggen
Selwyn Senatori

Toont alle 2 resultaten

Biografie

Selwyn Senatori is geboren in Pallanza, Italië, 1973. Hij volgde de Hoge School voor Kunsten in Utrecht, richting illustratieve vormgeving. Naast het illusteren van kinderboeken illustreert hij ook voor grote bedrijven. Maar zijn grote passie blijft schilderen. Hij is een populaire Nederlandse Neo-pop kunstenaar. Hij schildert “La Dolce Vita” of zogezegd over inspirerende zaken des levens. Voor hem uit dat zich in lekker eten en een goed glas wijn, Italië, muziek, films, vrouwen en design. Met zijn kleurrijke schilderijen vertelt hij een verhaal over zijn Italiaanse afkomst.

Zijn werk is erg veelzijdig en bevat veel verrassende elementen met vaak geschreven teksten. Wat materiaal betreft gebruikt hij meestal acrylverf, maar ook krijt, spuitbussen, pen enz.

Zijn unieke en eigentijdse stijl is een groot internationaal succes.

Hij exposeert in binnen en buitenland.

ART District geeft je de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend een proefplaatsing voor een kunstwerk aan te vragen. Eén van onze kunstadviseurs komt het kunstwerk, met eventueel één of meerdere alternatieven, bij je thuis of op de zaak laten zien zodat je kunt ervaren hoe het kunstwerk in je omgeving staat. Vindt je het mooi dan kun je het kopen (in 6 of 12 termijnen renteloos betalen) of huren en anders nemen we het gewoon weer mee. Vraag hier een proefplaatsing aan. Vergeet niet de titel en de kunstenaar te vermelden

nl_NLDutch
×

Powered by WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?

Nieuwsbrief inschrijving

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste kunstwerken en exposities?

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

artdistrict will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.