artdistrict

Inloggen
Pipsqueak was here

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Biografie

Pipsqueak was here!!! Een Amsterdams duo dat graag en veel samenwerkt.

Ze besmeuren doek, hout, muren, van alles dat rolt en rijdt. Hun logo bestaat uit een meisje met een beer, een metafoor voor de mens in zijn relatie en omgang met de natuur. De naam Pipsqueak was here!!! is als volgt te verklaren; een Pipsqueak is een uitgesproken luid en babbelig onbeduidend type, door de toevoeging was here!!!, probeert hij zichzelf extra belangrijk te laten zijn in al zijn onbeduidendheid.

Het werk ontstaat op uiteenlopende manieren. Behalve schilderen met roller en kwast, maken zij veelal gebruik van sjablonen en andere grafische technieken. Enerzijds om hun werk op straat snel en zorgvuldig te kunnen doen, anderzijds om, indien herhaling gewenst is, niet telkens opnieuw hetzelfde beeld te hoeven maken. Het stelt hen in staat al hun beelden snel en verrassend te combineren. De veelheid aan onderwerpen en werkwijzen geeft het werk een steeds wisselende invalshoek.

In het straatbeeld van Amsterdam, met of zonder samenwerking met de gemeente, is veel van hun werk te ontdekken.

nl_NLDutch
×

Powered by WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?

Nieuwsbrief inschrijving

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste kunstwerken en exposities?

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

artdistrict will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.