artdistrict

Inloggen
Darsana

Resultaat 1–12 van de 63 resultaten wordt getoond

Biografie

Darsana, Toho, Borneo.

Zijn schilderijen ontstaan meestal uit centrale composities. Vanuit het midden laat hij zijn kwast op dynamische wijze over het doek bewegen. Expressieve werken verraden verschillende gelaagdheden en een bijna explosieve lijnvoering.

Je zou het een muzikaal werk kunnen noemen, want als kijker kan je je laten leiden door het ritme van zijn werk. Soms krachtig, dan weer vluchtig, licht of zwaar. In al zijn ‘tonen’ vind je stukjes van zijn reis naar de perfecte compositie.

De prachtige, ongerepte stukjes natuur in zijn geboorteland Borneo, en dan met name de omgeving van Toho, waren zijn referentiekader en stimulans in een ontdekkingstocht naar schoonheid, dat pril in zijn kinderjaren begon en al gauw zijn uiting in de kunst vond.

Na zijn middelbare schoolperiode ging hij een opleiding volgen aan de “school of ART” in Denpasar. Daar heeft hij zijn techniek verfijnd en verder ontwikkeld.

Vandaag de dag kunnen we vaststellen dat hij succes in binnen- en buitenland verworven heeft.

Honoured as “excellent Young Artist”
Shanghai Spring Art Salon.

nl_NLDutch
×

Powered by WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?

Nieuwsbrief inschrijving

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste kunstwerken en exposities?

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

artdistrict will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.